Соработка со CHIA

Донесете го светот на CHIA во вашата компанија!

CHIA пакети

ПАКЕТ ЕНЕРГИЈА – 250 денари

Чиа пудинг со путер од киритки + протеински бар

  • Оброк одговорен за подобрување на меморијата и циркулацијата. Го активира производството на ендорфин зголемувајќи го расположението;
  • Со комбинатија на овие 2 продукта се достигнува и пикот на DHEA (Dehidroepiandrosteron) неврохормонот;
  • Се препорачува да се конзумира помеѓу 10.00 и 14.00 часот.

ПАКЕТ КОНЦЕНТРАЦИЈА – 400 денари

Тирамису + мини Чиа пудинг + цеден портокал

  • Оброк за сузбивање на стресот. Влезот на флавоноидите и фитонутриенти го регулира крвниот притисок и нутривниот баланс го зголемува чуството на ситост;
  • Со комбинација на овие 3 продукти се добива чуството на ранобудење. Го одржува нивото на кортизол и серотонин како да е 06.00 часот наутро;
  • Се препорачува да се конзумира помеѓу 14.00 и 19.00 часот.

Chia низ бројки

Послужени пудинзи

Послужени десерти

Задоволни клиенти

Соработници

Побарај понуда за B2B соработка

Ја прочитав и се согласувам со Политиката на приватност на веб сајтот.

14 + 6 =